Avansa Limburg
Leerrijke sociale activiteiten: cursussen, uitstappen, …
Leren, cultuur, activiteiten, ontspanning, sociaal, inclusie

Wat?

Bij Avansa Limburg leer je iets bij in je vrije tijd. We geven cursussen en workshops en organiseren ook andere activiteiten: een uitstap, een kunstproject, een debat, een leesgroep, een film, … Bij Avansa leer je altijd samen met andere mensen.

Alle volwassen Limburgers zijn welkom bij Avansa. Heb je assistentie nodig? Of spreek je nog niet zo goed Nederlands? Heb je een klein budget? Ook dan kan je deelnemen. Onze activiteiten zijn er voor iedereen.

In ons gebouw in het centrum van Hasselt ben je welkom met je vragen. We helpen je graag verder. Neem een boek uit onze geefkast, lees de krant in de zithoek, of spaar een UiTPAS-punt aan de balie. Kom maar binnen!

Je vindt ons in de Cellebroedersstraat 13-15, in het centrum van Hasselt. We zijn elke weekdag open van 9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 16u. Wil je meedoen? Je vindt al onze activiteiten op www.avansa-limburg.be. Je kan inschrijven via de website, via de telefoon (011 560 100) of aan het onthaal bij Avansa tijdens de openingsuren.

Voor wie?

Voor alle volwassen Limburgers (18+).

Wat kost dat?

Mensen met recht op verhoogde tegemoetkoming betalen ongeveer 2,5 euro, afhankelijk van de activiteit.

Wanneer?

Op verschillende momenten. Kijk op onze website, of kom even langs voor het programma.

Waar?

Je vindt ons in de Cellebroedersstraat 13-15, in het centrum van Hasselt. Sommige activiteiten gaan op andere plaatsen door. Meer info over de locaties lees je in ons programma.

Wie helpt jou?

Inge Schops
Veronique Appeltans

Waar kan deze organisatie jou nog mee helpen?

Acties tegen armoede organiseren.
Je bent bij ons ook welkom om gewoon een koffie te drinken, de krant te lezen, of even je gsm op te laden. Kom maar binnen.